Vulin: Od Vučića nema boljeg kandidata za predsednika u ‘čitavom srpskom svetu’

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Aleksandar Vulin, ministar policije; Foto: http://www.mup.gov.rs
Podelite vest

Predsednik Pokreta socijalsita (PS) Aleksandar Vulin izjavio je  da u “čitavom srpskom svetu” nema boljeg kandidata za predsednika Srbije od Aleksandrom Vučića.

Tokom gostovanja na TV Pink, Vulin je kazao da je sinoć na sastanku sa Vučićem dogovorio nastavak saradnje PS i Srpske napredne stranke (SNS) na predstojećim izborima.

“Vučić je jedini garant da će Srbija nastaviti politiku vojne neutralnosti, zaštite Srba gde god oni živeli i ekonomskog razvoja. Vučić je jedini koji ‘NATO generala i pobegulju’ (najavljenog kandidata dela opozicije za predsednika Srbije Zdravka) Ponoša može da zaustavi da ne uvede Srbiju u NATO”, rekao je Vulin.

Vulin, koji je i ministar unutrašnjih poslova, naglasio je da ukoliko Vučić ne bude kandidat SNS za predsednika, da će PS izaći sa svojim kandidatom.

“Jedini razlog zbog kojeg Vučić ne bi bio kandidat jeste da su velike sile slomile SNS i uspele da je pomere sa politike koju je Vučić profilisao i vodio svih ovih godina. Često pitam drugove u SNS: ‘Šta čekate? Ko je bolji kandidat?’ Nema boljeg kandidata ni čoveka u čitavom srpskom svetu od Vučića”, dodao je on.

Komentarišući iskaz uhapšenog vodje kriminalnog klana Veljka Belivuka da ga je država angažovala da ilegalno ruši u Savamali, Vulin je rekao je za “Djilasove medije” sve što kažu Belivuk i Marko Miljković “Sveto pismo”.

On je dodao da su za deo medija u Srbiji Belivuk i njegova grupa, koja je optužena za više svirepih ubistava, postali kredibilan izvor.

Govoreći o izboru novog direktora policije nakon odlaska u penziju Vladimira Rebića, Vulin je naveo da će taj proces biti završen u zakonskom roku.

“Policija ima izuzetnih ljudi, za kvalitet kadra ne brinem. Mi ćemo uskoro biti jedna od najopremljenijih policija u Evropi, a po kadrovima već jesmo”, naglasio je on.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x