Vladeta Janković: Realno je da opozicija dobije Beograd, a po Srbiji SNS planira ‘seobu birača’

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: printscreen RTS
Podelite vest

Poslanik u dosadašnjem sazivu Skupštine Srbije Vladeta Janković ocenio je  u četvrtak uveče da je “realno” da opozicija – pod čim misli na “demokratsku Srbiju”, na predstojećim izborima “dobije Beograd” i da potom “zaustavi neke vrlo opasne i potencijalno krajnje destruktivne poduhvate” sadašnje vlasti.

Janković je govoreći za TV Nova ocenio da se “svakim danom potvrđuje” da je vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) “poljuljana” i da je “u panici”.
Upitan o koaliciji SNS i Srpske radikalne stranke (SRS) na lokalnim i gradskim izborima, on je odgovorio da će SNS “platiti skupu cenu uzimajući Vojislava Šešelja za koalicionog partnera”.

“U Beogradu ima 10.000-15.000 glasova (SRS) koji ne mogu da se sada bace, sad im je (SNS-u) svaki glas važan, pa i taj jad od Šešeljevih pristalica. To je skupa cena koju će oni platiti uzimajući Šešelja”, rekao je on.

Janković je rekao i da SNS planira “seobu birača”.

“Zašto su raspisani izbori u samo nekim opštinama, a u nekima nisu? Jasno je da se priprema organizovana planska seoba birača iz opština u kojima nema izbora, u opštine u kojima ih ima”, rekao je on.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x