Šutić: Stabilno stanje deteta koje je udario automobil pred početak protesta u G. Milanovcu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Dete koje je povređeno sinoć u Gornjem Milanovcu, kada je automobil velikom brzinom uleteo među građane koji su se okupljali pred početak protesta protiv nasilja je u stabilnom stanju, rečeno je novinarima u bolnici u tom gradu.

Direktor gornjomilanovačke bolnice Predrag Šutić rekao je da je dete zadobilo lakše telesne povrede, da su urađeni kompletni pregledi i da će biti zadržano u bolnici narednih 48 sati kako bi se pratilo njegovo stanje.

Policija je uhapsila S.V. (36) iz Gornjeg Milanovca, koji je vozio automobil ulicom koja je od 18 časova kao pešačka zona zatvorena za saobraćaj, uleteo među okupljene građane, udario dete i potom pobegao.

Incident se dogodio pred početak protesta protiv nasilja u Gornjem Milanovcu, a nezadovoljni građani su se posle incidenta okupili ispred policijske stanice protestujući što policija nije obezbeđivala skup protiv nasilja koji je bio najavljen, zahtevajući da vozač automobila koji je udario dete odmah bude uhapšen.

Predsednik Opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević je osudio incident u kome je povređeno dete i pozvao nadležne organe da najstrožije kazne počinioca.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x