Novi protesti protiv nasilja večeras u Nišu, Čačku i Gornjem Milanovcu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Jelena Milošević SSP
Podelite vest

U Nišu, Čačku i u Gornjem Milanovcu večeras će biti održani novi protesti “protiv nasilja”.

U Nišu je protest zakazan ispred  TC “Kalča” u 18 sati, a građanima će se obratiti narodni poslanici i politički aktivisti – Biljana Đorđević iz Zeleno-levog fronta i Miodrag Zdravković iz Pokreta slobodnih građana, a  govoriće i Nenad Mitrović, Aleksandar Jovanović Ćuta, Đorđe Stanković, Slaviša Dinić i Jelena Milošević.

Oko sat vremena pre početka protesta oni će za štandovima razgovarati sa građanima.

Posle protesta idemo u protestnu šetnju Ulicom Nikole Pašića pored Skupštine, do Sinđelićevog trga, Kralja Stefana Prvovenčanog do crkve Svetog Luke i onda Ulicom 7. juli do Gradske kuće, gde završavamo skup – rekao je Slaviša Dinić iz Zajedno – Moramo.

Organizatori su Narodni pokret Srbije, Stranka slobode i pravde, Zajedno – Moramo, Demokratska stranka, Zeleno-levi front, Pokret slobodnih građana i Pokret za preokret.

Kako su najavili organizatori, na 16. protestu u Gornjem Milanovcu, koji je zakazan za 19 časova na Trgu kneza Mihaila, govoriće advokat Sara El Sarag.

U Čačku će biti održan 15. protest po redu a početak je najavljen za 19 časova ispred spomenika vojvodi Stepi Stepanoviću u centru grada.

Po najavi organizatora na tom protestu će predstavnici gradskih organizacija opozicionih stranaka potpisati Sporazum o međusobnoj saradnji pred predstojeće izbore.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x