Nastavlja se Super liga, Zvezda dočekuje Novi Pazar, Partizan gostuje protiv IMT-a

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

(BETAPHOTO/MILOS MISKOV)
Podelite vest

Utakmicama šestog kola ovog vikenda nastavlja se Super liga Srbije, fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Novi Pazar, a Partizan na gostujućem terenu igra protiv IMT-a.

Prva utakmica šestog kola igra se večeras od 19 časova u Surdulici, gde Radnik dočekuje TSC. Ekipa iz Bačke Topole želi da nastavi niz pobeda kako bi sačuvala prvo mesto na tabeli, a Radnik traži nastavak niza pozitivnih rezultata, pošto je među četiri neporažene ekipe uz TSC, Partizan i Voždovac.

Vodeća Crvena zvezda u subotu od 20 časova dočekuje Novi Pazar i traži pobedu kako bi se iskupila za poraz od Voždovca u prošlom kolu, posle kojeg je pala na drugo mesto na tabeli. Novi Pazar je poslednje dve utakmice bez poraza i želi da nastavi niz pozitivnih rezultata.

Zvezda ima 12 bodova, a Novi Pazar sedam.

Fudbaleri Partizana igraju u nedelju od 20 časova na stadionu Voždovca protiv IMT-a i pokušaće da nastave niz od tri pobede u ligi koji su napravili posle remija u prvom kolu protiv TSC-a. Crno-beli u utakmicu ulaze posle sinoćnjeg poraza od Nordsjelanda u plej-ofu za Ligu konferencija i sa trećeg mesta na tabeli i 10 bodova.

IMT je novajlija u Super ligi, osvojio je sedam bodova, a u prošlom kolu porazom od TSC-a prekinuo je niz od dve pobede.

Četvrtoplasirani Voždovac igra u subotu od 18 časova u Kruševcu protiv Napretka i želi da ostvari dobar rezultat kako bi zadržao dobru poziciju i ostao neporažen. Voždovac je na početku sezone vezao tri remija, a posle toga dve uzastopne pobede, među kojima i protiv Zvezde u prošlom kolu.

Napredak je u prošlom kolu pobedio Spartak pa ima četiri boda, a Voždovac ima devet.

Javor će u subotu od 20 časova u Ivanjici dočekati Radnički iz Niša i pokušaće da prekine niz od dva poraza, dok će Vojvodina sat vremena kasnije u Novom Sadu igrati protiv Radničkog 1923, jedine ekipe bez bodova u šampionatu.

Fudbaleri Mladosti u nedelju od 19.30 u Lučanima igraju protiv Spartaka koji je vezao dva poraza, dok se poslednja utakmica šestog kola igra u ponedeljak od 19 časova kada pančevački Dinamo dočekuje Čukarički.

Utakmice šestog kola Super lige:

Radnik – TSC (19.00)

Subota:

Napredak – Voždovac (18.00)
Crvena zvezda – Novi Pazar (20.00)
Javor – Radnički Niš (20.00)
Vojvodina – Radnički 1923 (21.00)

Nedelja:

Mladost – Spartak (19.30)
IMT – Partizan (20.00)

Ponedeljak:

Železničar – Čukarički (19.00)

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x