Nastavlja se Super liga, Partizan čeka TSC, Zvezda u Novom Sadu protiv Vojvodine

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Nebojsa Parausic
Podelite vest

Utakmicama 16. kola posle dvonedeljne pauze nastavlja se takmičenje u Super ligi, fudbaleri Partizana igraju na svom terenu protiv TSC-a, a Crvena zvezda će u Novom Sadu igrati protiv Vojvodine.

Prva utakmica 16. kola igra se danas od 17 časova u Beogradu, gde će IMT dočekati Spartak.

Fudbaleri Partizana igraju u subotu na svom terenu od 18.30 protiv TSC-a i pokušaće da nastave niz od 13 pobeda i ostanu jedina neporažena ekipa u ligi. Crno-beli su prvi na tabeli sa 40 bodova, šest više od Crvene zvezde. TSC je treći na tabeli sa 26 bodova.

Zvezda u subotu od 16 časova igra u Novom Sadu protiv Vojvodine i želi pobedu kako bi zadržala korak za “večitim” rivalom. Novosadska ekipa je neporažena u poslednje četiri utakmice i četvrta je na tabeli sa 22 boda.

Fudbaleri Čukaričkog pokušaće da prekinu seriju loših rezultata u nedelju od 15 časova na gostovanju u Nišu protiv Radničkog. Beogradska ekipa je bez pobede u poslednjih pet utakmica, a napravila je niz od tri poraza i pala je na deveto mesto sa 17 bodova.

Radnički u poslednje tri utakmice nema pobedu i zauzima 14. mesto sa 13 bodova.

Fudbaleri Radničkog 1923 igraju u nedelju od 13 časova u Kragujevcu protiv Novog Pazara i pokušaće da nastave niz od tri pobede, dok će Voždovac dva sata kasnije u Ivanjici protiv Javora pokušati da prekine niz bez pobede.

Takođe, loš niz od četiri poraza želi da prekine i Radnik, koji će u subotu od 14 časova u Surdulici dočekati Mladost, koja je vezala dve pobede, a dve uzastopne pobede ima i Napredak, koji će u nedelju od 18.30 igrati u Pančevu protiv Železničara.

Parovi 16. kola Super lige:

IMT – Spartak (17.00)

Subota:

Radnik – Mladost (14.00)
Vojvodina – Crvena zvezda (16.00)
Partizan – TSC (18.30)

Nedelja:

Radnički 1923 – Novi Pazar (13.00)
Javor – Voždovac (15.00)
Radnički Niš – Čukarički (15.00)
Železničar – Napredak (18.30)

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x