ČASOPIS LOVAC: Borba za opstanak lovstva ne prestaje

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Upravo je izašao godišnjak “LOVAC” časopis Lovačkog saveza Srbije, koji se bavi aktuelnostima u lovstvu na teritoriji Srbije ali i šire.

Samo neke od tema ovogodišnjeg Lovca su: Afrička kuga svinja – Važne biosigurnosne mere, Digitalizacija u lovstvu, Domaći goniči – poreklo i istorijat, Lov šakala i rezulati lovnog streljaštva. Za najnovije izdanje ovog lovačkog časopisa koji rado čitaju i oni koji se ne late oružja intervju su dali Bratislav Nedimović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede kao i ministar policije Aleksandar Vulin.

Screenshot: Časopis “LOVAC”

“U periodu iza nas kada je čitava planeta “zastala” da se izbori sa pandemijom koronavirusa, svi mi borili smo se i da lovstvo opstane. Svi su dali svoj doprinos, prvo lovci, korisnici lovišta, stručne službe, regionalni i pokrajinski lovački savezi i sam Lovački savez Srbije. I dalje se borimo za opstanak lovstva, očuvanje divljači, aktivni smo učesnici humanitarnih akcija, svaki dan nam dolaze novi lovci…nažalost neke drage ljude, dobre lovce smo zauvek izgubili ali borba ne prestaje – mi odolevamo”, rekao je Bratislav Ćirković, predsednik Lovačkog Saveza Srbije.

List “LOVAC” Lovačkog saveza Srbije moguće je prelistati i online OVDE.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x