U nedelju toplije u odnosu na ovo doba godina, krajem dana naoblačenje

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Rupska reka Srbija Vesti
Podelite vest

U nedelju, 11. decembra na jugu Srbije biće toplo za ovo doba godine, a na severu i zapadu Srbije očekuje se zahlađenje sa kišom koja će preći u susnežicu i sneg do kraja dana. Zato će minimalna temperatura biti na kraju dana, a ne ujutru.

Vetar umeren severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 4°C u Negotinu do 12°C u Beogradu i Vršcu, a maksimalna od 3°C na severu do 15°C u Vranju.

Uveče na sveru i zapadu susnežica i sneg, a na jugu kiša.

U ponedeljak seočekuje zahlađenje širi ka južnim krajevima uz povremen sneg i u nižim predelima. U utorak ujutru mraz, a tokom dana hladno i promenljivo oblačno uz dnevnu temperaturu oko ili malo iznad 0°C.

U sredu ujutru mraz uz naoblačenje tokom dana i manji porast temperature.

Beograd: U nedelju dolazi do zahlađenja sa kišom koja će popodne ili uveče preći u susnežicu i sneg. Zato će u jutarnjim satima biti toplije nego uveče, a minimalna temperatura biće na kraju dana. U ponedeljak hladno sa snegom povremeno, a u utorak ujutru mraz i suvo.

Novi Sad: U nedelju zahlađenje sa kišom koja će preći u susnežicu i sneg tokom dana. U ponedeljak hladno sa snegom ujutru, a zatim suvo ostali deo dana.

Niš: U nedelju znatno toplije od proseka i oblačno sa povremenom kišom. U ponedeljak dolazi do zahlađenja sa snegom. U utorak i sredu ujutru mraz i tokom dana suvo i hladno.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x