Zvezda gostuje Mladosti, niški Radnički dolazi u Humsku

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Fudbaleri Crvene zvezde, foto: BetaPhoto/Branislav Božić
Podelite vest

Utakmicama trećeg kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije – Crvena zvezda će danas gostovati lučanskoj Mladosti, dok će Partizan u nedelju dočekati Radnički iz Niša.

Ovu rundu takmičenja danas od 18.55 u Lučanima otvora domaća Mladost i fudbaleri Crvene zvezde. Oba tima su neporažena na startu nove sezone, Mladost je iz dva meča sakupila četiri, a crveno-beli maksimalnih šest bodova.

Sutra su na programu tri utakmice – dve od 18.55 kada će se sastati Voždovac i Radnik, odnosno TSC i Radnički 1923.

Voždovac ovaj meč dočekuje posle dva remija, dok je Radnik slavio u prošlom kolu i na svom kontu ima četiri boda, koliko je sakupio i TSC kome u goste dolazi Radnički 1923 koji je i dalje bez bodova.

Subotnji program u domaćem šampionatu će od 21.00 na Banovom brdu zatvoriti Čukarički i Javor. Ekipa Čukaričkog jedina uz Zvezdu ima šest bodova posle dva kola, dok je Javor osvojio četiri.

Prva utakmica u nedelju igra se od 18.55 u Kruševcu kada će domaći Napredak ugostiti Vojvodinu. Obe ekipe su bez bodova, a novosadski tim je u međuvremenu ostao i bez trenera.

Od 19.30, fudbaleri Partizana će odigrati prvi meč u novoj sezoni na domaćem terenu, a protivnik će im biti niški Radnički koji je upisao dva poraza u prva dva kola.

Crno-beli ovaj meč dočekuju posle poraza od Sabaha u kvalifikacijama za Ligu konferencija i sa četiri osvojena boda u Super ligi Srbije i svakako će želeti da pred svojim navijačima poprave utisak.

Poslednji meč u nedelju na programu je od 21.00 kada će u Subotici snage odmeriti ekipe koje imaju po tri osvojena boda, Spartak i Železničar, dok ovu rundu u ponedeljak od 18.00 zatvaraju Novi Pazar (tri boda) i IMT (jedan bod).

Parovi trećeg kola Super lige Srbije:

Danas:

Mladost – Crvena zvezda (18.55)

Subota:

Voždovac – Radnik (18.55)
TSC – Radnički 1923 (18.55)
Čukarički – Javor (21.00)

Nedelja:

Napredak – Vojvodina (18.55)
Partizan – Radnički Niš (19.30)
Spartak – Železničar (21.00)

Ponedeljak:

Novi Pazar – IMT (18.00)

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x