Zvezda dočekuje Napredak, Partizan ide u goste Vojvodini

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Fudbaleri Crvene zvezde, foto: BetaPhoto/Branislav Božić
Podelite vest

Utakmicama drugog kola, koje su na programu od danas do ponedeljka, nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije – Crvena zvezda će dočekati Napredak, dok će Partizan u goste Vojvodini.

Drugu rundu domaćeg šampionata otvoriće danas od 17.55 na Čairu fudbaleri niškog Radničkog i TSC-a. Oba tima će pokušati da upišu prvu pobedu u novoj sezoni, pošto je Radnički na startu poražen od Čukaričkog, dok je TSC odigrao nerešeno sa Partizanom.

U subotu su na programu tri utakmice, a prvi će na teren od 18.00 fudbaleri Javora i Novog Pazara, dok će dva sata kasnije početi duel Železničara i Mladosti. Novi Pazar i Železničar imaju po tri boda, a Javor i Mladost po bod posle prvog kola.

Subotnji program od 20.05 na stadionu “Rajko Mitić” zatvaraju fudbaleri Crvene zvezde i Napretka. Crveno-beli će posle ubedljive pobede protiv Vojvodine na startu šampionata pokušati da nastave niz, dok Napredak ovaj meč dočekuje posle poraza od Železničara.

U nedelju će se takođe odigrati tri utakmice – od 17.00 se sastaju Radnički 1923, koji je porazom počeo novu sezonu, i Čukarički koji na svom kontu ima tri boda posle trijumfa protiv niškog Radničkog.

Za 19.00 je zakazan derbi u Novom Sadu gde će Vojvodina dočekati Partizan i gde će oba tima pokušati da stignu do prve pobede. Novosadski klub je u prvom kolu doživeo težak poraz od Crvene zvezde, dok je Partizan u uzbudljivom meču remizirao sa TSC-om.

Poslednji meč u nedelju igra se od 21.05 kada će IMT (bez bodova) ugostiti Voždovac (jedan bod), a ovo kolo takmičenja će u ponedeljak od 18.00 zatvoriti fudbaleri Radnika (jedan bod) i subotičkog Spartaka (tri boda).

Danas:

Radnički Niš – TSC (17.55)

Subota:

Javor – Novi Pazar (18.00)
Železničar – Mladost (20.00)
Crvena zvezda – Napredak (20.05)

Nedelja:

Radnički 1923 – Čukarički (17.00)
Vojvodina – Partizan (19.00)
IMT Novi Beograd – Voždovac (21.05)

Ponedeljak:

Radnik – Spartak (18.00)

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x