Zvezda: Bez prodaje karata za peti meč finala

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/ABA League j.t.d./Partizan NIS/Dragana Stjepanović
Podelite vest

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da neće biti prodaje dnevnih ulaznica za petu, odlučujuću utakmicu finalne serije ABA lige protiv Partizana.

Kako su saopštili crveno-beli, distribucija ulaznica biće organizovana u nedelju od 13.00 u prostorijama kluba u hali “Aleksandar Nikolić” i vršiće se za sve prijatelje kluba, kao i za vlasnike sezonskih karata.

Zvezda je podsetila da, u skladu sa propozicijama, u finalu nema gostujućih navijača, kao i da je zbog kazne ABA lige kapacitet dvorane za ovu utakmicu umanjen.

Klub je apelovao na navijače da na utakmicu ne nose kovanice, upaljače, priveske i sve sitne predmete koji potencijalno mogu da se iskoriste za ubacivanje na teren, kao i da u halu dodju ranije kako bi se izbegla gužva na ulazima zbog detaljnih pretresa.

“Ovim putem apelujemo na sve Zvezdaše da u ponedeljak navijamo za naš tim i klub. Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama verujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen”, navodi se u saopštenju.

“U ponedeljak budimo svi kao jedan – navijajmo za Crvenu zvezdu i odbranimo domaći teren”, zaključuje se u saopštenju Zvezde.

Odlučujuća utakmica finalne serije ABA lige izmedju Crvene zvezde i Partizana na programu je u ponedeljak od 20.00 u hali “Aleksandar Nikolić”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x