Zelenović: Svi zajedno, na izborima, savladaćemo zlo

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Nebojša Zelenović Foto: BetaPhoto/Amir Hamzagić/EV
Podelite vest

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović naveo je da zahteve protesta “Srbija protiv nasilja” može ispuniti samo nova vlada, a da nju može izglasati samo nova Skupština koja će biti rezultat većinske narodne volje da nasilje u društvu prestane.

“Poziv građanima da nastavimo borbu za ispunjenje zahteva protesta i da nateramo vlast da održi izbore do kraja godine jeste ugaoni kamen sporazuma koj su postigli Demokratska stranka, Srce i Zajedno, prošle nedelje”, ukazao je Zelenović, u autorskom tekstu za Vreme navodeći i da taj dogovor nije usmeren protiv bilo koga u “istinskoj opoziciji”.

On je istakao da se potpuno slaže sa Zoranom Lutovcem kada kaže da je Srbiji potrebna društvena opozicija.

“Pobedićemo ako se okupe sve stranke i političke organizacije koje istinski veruju da ćemo pobediti u borbi za normalan život. Međutim to nije dovoljno”, istakao je Zelenović.

“Odlučujuće važno je”, dodao je, “da zajedno sa političkim organizacijama, zajedno u jednom frontu, budu predstavnici svih važnih društvenih grupa”.

“Svi zajedno, na izborima, savladaćemo zlo”, poručio je Zelenović u Vremenu u tekstu s naslovom “Srbiju mogu spasti samo njeni građani”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x