Zdrava Srbija otvara kancelariju u Sevojnu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Stranka Zdrava Srbija (ZS) će u petak, 11. februara, u 16 časova otvoriti kancelariju stranke u Sevojnu u ulici Višeslava Bugarinovića 36.

O prioritetima rada i programu stranke prisutne članove i simpatizere upoznaće predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović i predsednik Izvršnog odbora stranke Arsen Đurić.

Na najavljenim izborima za skupštinu gradske opštine Sevojno Zdrava Srbija će nastupiti samostalno, sa dosta brojnijim članstvom, sa mnogo više iskustva i sa uverenjem da pobeda na ovim izborima neće izostati.

Na prethodnim lokalnim izborima u Sevojnu, kao gradskoj opštini Grada Užica, 2018. godine, Zdrava Srbija je nastupala u koaliciji sa Demokratskom strankom kao Grupa građana “Ujedinjeni pobeđujemo za Sevojno, za Srbiju” koja je tada osvojila 30% mandata, tj. pet odborničkih mesta (od ukupno 15), od kojih je ZS imala tri.

U proteklom mandatu odbornici ZS su se zalagali da gradska opština Sevojno dobije više nadležnosti i da se uveća njen budžet što nije naišlo na odobravanje vladajućih stranaka, a borili smo se i za bolju zdravstvenu zaštitu, za bolju putnu infrastrukturu i veće izdvajanje u oblasti sporta.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x