Zdrava Srbija i u Petrovcu na Mlavi

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Zdrava Srbija
Podelite vest

Parlamentarna stranka Zdrava Srbija osnovala je opštinski odbor u Petrovcu na Mlavi, a za prvog predsednika izabran je Slobodan Кovačević, koji je najavio da će se ovaj odbor prvenstveno zalagati za istinsku decentralizaciju i za stvaranje uslova za povoljniju demografsku sliku i ove ali i svih okolnih opština.

„Homolje i čitav Braničevski okrug poznati su po velikom broju građana koji se nalaze na privremenom radu u inostranstvu i upravo u tome vidimo potencijal za razvoj naše opštine. Postoji veliki broj ljudi ovog kraja koji bi bili spremni da ulože u razvoj svog zavičaja i samo je potrebno ponuditi im dobre programe“ istakao je predsednik OO Zdrave Srbije u Petrovcu na Mlavi Slobodan Кovačević.

Podršku osnivanju ovog novog odbora u istočnoj Srbiji svojim prisustvom su dali predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović i predsednik Izvršnog odbora Arsen Đurić, koji su članovima opštinskog odbora preneli iskustva sa Zlatibora izrazivši nadu da ulaganja u poljoprivredu i turizam Petrovca na Mlavi upravo mogu dovesti do toga da se veći broj mladih odluči da ostane na svojoj dedovini ali i da se neki od Petrovčana odluče da se iz rasejanja vrate u svoj rodni kraj.

Foto: Zdrava Srbija

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x