Završena raprava o kandidatu za predsednika Skupštine Beograda, Fila pozvao odbornike da glasaju

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto; GoogleStreetView printscreen
Podelite vest

Rasprava u Skupštini Beograda o ponovnom izboru Nikole Nikodijevića za predsednika gradskog parlamenta, okončana je oko 15 časova a predsedavajući Toma Fila pozvao je odbornike koji žele da glasaju da uzmu glasačke listiće.

Tročasovnu raspravu obeležile su uzajamne optužbe odbornika vladajuće koalicije i opozicije a predsedavajući sednicom Toma Fila pozvao je odbornike da se drže dnevnog reda inače će svi, kako je rekao, na taj način “ostati tu do ponoći”. Odgovorio mu je Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd, navodeći da su se odbronici koalicije Moramo borili za mogućnost da tu govore.

“Učinićemo sve da vas što pre smenimo i oslobodimo takve muke”, rekao je Lazović.

On je govorio posle odbornika Srpske napredne stranke (SNS) Nebojše Bakareca za čije reči je naveo da su “toliko isitinite da ga je taj pokret tužio”.

Odbornik koalicije “Moramo” Miloš Baković Jadžić ocenio je da je Nikodijević “pripadnik političke kaste koja nije donela nijedno dobro rešenje za građane”.

“Socijalistička paritja Srbije je stranka lažnih socijalista”, kazao je Baković Jadžić.

Na to je reagovao Nikodijević i poručio Baković Jadžiću da “ne daje paušalne ocene o državotvornoj partiji za koju od početka 90-ih glasaju građani”.

U svom obraćanju, Nebojša Bakarec je ocenio da “Vučićeva Srbija danas ponovo hoda uzdignuta čela”.

“Već 10 godina prisustvujemo uzdizanju Beograda, a opozicija živi u nekoj svojoj paralelnoj stvarnosti”, rekao je Bakarec.

On je rekao i da su u Hercegovačkoj ulici srušeni bespravni objekti – “šupe i rupe” i izgrađen “velegrad na diku i čast građana”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x