Zajedno: Predsednik opštine Žagubica da objasni nasilje nad poslanicima i građanima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Aleksandar Jovanović Ćuta, Foto: (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC/EV)
Podelite vest

Stranka Zajedno pozvala je na zabranu pokreta Levijatan, jer radi na štetu naroda u Srbiji i svih prava, a ocenila je i da će predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović morati da objasni njihovo angažovanje i naoružane batinaše koji su napali narodne poslanike i građane.

U saopštenju stranka Zajedno najoštrije je osudila nasilje nad poslanicima Aleksandrom Jovanovićem Ćutom i Danijelom Nestorović, i svim građanima koji su se juče okupili ispred zgrade opštine Žagubica u želji da iskažu svoje nezadovoljstvo povodom najavljenog otvaranja rudnika i kao podrška aktivisti Ivanu Milosavljeviću.

Kako je Jovanović ispričao, napadnut je s leđa u zgradi opštine Žagubica kada je privatno obezbeđenje pokušalo da poslanici stranke Zajedno Danijeli Nestorović oduzme mobilni telefon kojim je htela da snimi nasilničko ponašanje.

Stranka Zajedno ocenila je u saopštenju da je vođa Levijatana Pavle Bihalji nasilnik koji je još jednom pokazao da ne brani prava životinja ni životnu sredinu već da je jurišnik koji je uvek na strani suprotnoj od naroda.

“Kao što smo stajali uz ekološke aktiviste tako će članovi i aktivisti stranke Zajedno nastaviti da budu uz svoj narod bilo da se radi o odbrani prava na zdravu životnu sredinu ili veća socijalna, radna i ljudska prava”, navedeno je u saopštenju.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x