Zahlađenje sa kišom na severu Srbije, na jugu i dalje toplo

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U subotu, 25. februara, očekuje se naoblačenje sa kišom, osim na jugu Srbije.

Na severu Srbije će popodne i krajem dana biti obilnije kiše uz zahlađenje, pa će minimalna temperatura uveče  biti zabeležena na severu, dok će na jugu biti toplo.

Vetar umeren južnih pravaca, a popodne na severu Srbije umeren do pojačan severni i severozapadni vetar. Pritisak ispod normale.

Jutarnja temperatura od 4°C do 10°C, a maksimalna od 10°C na severu do 20°C na jugu.

Na severu popodne i uveče temperatura u naglom padu. Uveče obilnija kiša na severu, a moguća je i susnežica i sneg u noći ka nedelji. Temperaturu u 22h od 2°C na severu do 10°C na jugu Srbije.

U nedelju znatno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom na severu iz zapadu, a na jugu Srbije toplije sa kišom.

U ponedeljak padavine slabe i prestaju.

Od utorka sledi postepeni porast temperature.

Beograd: U subotu naoblačenje sa kišom, a popodne i krajem dana zahlađenje uz obilniju kišu. U noći ka nedelji i u nedelju znatno hladnije sa susnežicom i mogućim snegom prema današnjoj prognozi. U ponedeljak prestanak padavina. Od utorka porast temperature.

Novi Sad: U subotu naoblačenje sa kišom, a popodne zahlađenje. U nedelju znatno hladnije sa susnežicom i snegom. U ponedeljak prestanak padavina. Od utorka porast temperature.

Niš : U subotu i nedelju vrlo toplo za ovo doba godine i promenljiva oblačnost. U nedelju naoblačenje sa kišom i zahlađenje krajem dana.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x