Zahlađenje sa kišom, jutro toplije od večeri

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U ponedeljak, 27. marta,  naoblačenje sa kišom i jače zahlađenje uz pad temperature u toku dana u svim krajevima.

Oblaci dolaze sa severozapada i brzo zahvataju celu Srbiju.

U nižim predelima će padati kiša, a u planinama će granica snežnih padavina opadati sa 1800 mnv ujutru na 800 mnv uveče.

Vetar ujutru umeren jugoistočni, a popodne pojačan severozapadni na severu.

Pritisak ispod normale.

Jutarnja temperatura od 8°C do 12°C, maksimalna od 10°C na severu Vojvodine do 18°C na jugu Srbije, a minimalna temperatura na kraju dana od 2°C do 8°C.

Uveče razvedravanje na severu Vojvodine, a u ostalim krajevima kiša, na planinama iznad 800 mnv sneg. Ponegde u nižim predelima zapadne Srbije može biti susnežice.

Beograd: U ponedeljak oblačno uz zahlađenje sa kišom. Temperatura u padu tokom dana, pa će jutro biti toplije od večeri. Vetar ujutru umeren jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak ispod normale. Maksimalna temperatura 13°C, a minimalna krajem dana 7°C i u daljem padu tokom noći ka utorku.

Niš: U ponedeljak ujturu suvo, a sredinom dana naoblačenje sa kišom i mogućim pljuskovima. Popodne pad temperature. Vetar pre podne južni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 8°C, a maksimalna 17°C. Uveče kiša i znatno hladnije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x