Za Božić oblačno uz slabu kišu, na planinama sneg

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

BEOGRAD
Podelite vest

Iznad većeg dela zemlje umereno i potpuno oblačno, u nižim predelima mestimično sa slabom kišom i susnežicom, u brdskoplaninskim sa snegom. Iznad severnim i zapadnih krajeva tokom dana će preovlađivati sunčano, krajem dana naoblačenje koje će tokom noći usloviti slab sneg u svim krajevima. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, na istoku povremeno jak, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura od 4 na severozapadu do 4 °C na istoku, najviša dnevna od 2 na zapadu u severu do 9 °C u Negotinskoj Krajini.

BEOGRAD
Tokom većeg dela dana preovlađivaće sunčano. Krajem dana očekuje se jače naoblačenje koje će tokom noći usloviti povremeno slab sneg. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 1 °C, najviša dnevna oko 3 °C.


NOVI SAD

Tokom većeg dela dana preovlađivaće sunčano. Krajem dana očekuje se jače naoblačenje koje će tokom noći usloviti povremeno slab sneg. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 3 °C, najviša dnevna oko 2 °C.


NIŠ
Umereno i potpuno oblačno, veći deo dana povremeno sa slabom kišom
ili susnežicom, krajem dana i u toku noći sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 2 °C, najviša dnevna oko 4 °C.

KRAGUJEVAC

Umereno i potpuno oblačno, veći deo dana suvo. Krajem dana i tokom noći povremeno slab sneg. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 1 °C,
najviša dnevna oko 3 °C.


KRALJEVO

Umereno i potpuno oblačno, veći deo dana suvo. Krajem dana i tokom noći povremeno slab sneg. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 0 °C,
najviša dnevna oko 3 °C.


PRIŠTINA
Umereno i potpuno oblačno, povremeno sa susnežicom i snegom.Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 0 °C, najviša dnevna oko 2 °C.



Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x