Vulin: SAJ dobija najsavremeniju padobransku opremu (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je danas redovnoj padobranskoj obuci pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice u Lisičjem jarku. Ministar unutrašnjih poslova istakao je da će padobranci SAJ-a uskoro dobiti najsavremeniju padobransku opremu.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlјa da razvija svoje najelitnije jedinice. Padobranci SAJ-a uskoro će dobiti najsavremeniju padobransku opremu pomoću koje će moći da na još efikasniji, ali i bezbedniji način izvode svoje skokove. U poslednjih godinu i po dana broj skokova padobranaca SAJ-a značajno je povećan u odnosu na 2018. ili 2019. godinu”, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

„Zahvalan sam predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na pomoći i podršci koju pruža Ministarstvu unutrašnjih poslova. Nastavićemo sa velikim ulaganjima u razvoj  naših elitnih jedinica i njenih pripadnika. Po kvalitetu i obučenosti naših pripadnika elitnih jedinica daleko smo ispred regiona i među prvima u Evropi. Učinićemo sve da Specijalna antiteroristička jedinica bude još opremlјenija, još snažnija i efikasnija i da njeni pripadnici imaju najbolјe uslove za izvršavanje zadataka, ali isto tako da prilikom izvršavanja zadataka budu još bezbedniji i zaštićeniji”, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Padobranci Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova izveli su skokove sa kompletnom borbenom opremom i naoružanjem za borbena dejstva.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izveo je skok na visini od 3.500 metara.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x