Vulin razgovarao sa grčkim ambasadorom o unapređenju saradnje policija

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Beograd, 3.07.2022. - Ministar unutrasnjih poslova Aleksandar Vulin i ambasador Grcke u Srbiji Jorgos Djakofotakis sastali su se danas u Beogradu. (BETAPHOTO/MUP SRBIJE)
Podelite vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas u Beogradu sa grčkim ambasadorom Jorgosom Đakofotakisom o aktuelnim bezbednosnim pitanjima i unapređenju saradnje.

Ministar Vulin i ambasador Đakofotakis zaključili su da je saradnja policija dveju država tradicionalno dobra, posebno u oblastima organizovanog i visokotehnološkog kriminala i ilegalnih migracija.

Sagovornici su izrazili uverenje da će potpisivanje sporazuma o zajedničkim policijskim patrolama Srbije i Grčke omogućiti još efikasniju saradnju u oblasti reagovanja u vanrednim situacijama.

Ambasador Đakofotakis pohvalio je Srbiju i zahvalio se na pomoći koju je pružila grčkim kolegama i narodu, tokom velikih požara koji su prošle godine zahvatili deo grčkih ostrva.

Vulin je rekao da je Srbija zahvalna Grčkoj na principijelnoj podršci teritorijalnom integritetu Srbije i nepriznavanju “lažne države Kosovo”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x