Vulin: Previše se smrti u regionu vezuje za ime Mila Đukanovića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Aleksandar Vulin, ministar policije; Foto: http://www.mup.gov.rs
Podelite vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da se “previše smrti” u regionu vezuje za ime predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da bi se “olako prešlo” preko njegovih izjava o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koje su “jedva prikrivena pretnja”.

“Ne znam kako se Đukanović prepoznao u političkom šefu Radoja Zvicera, ali znam da Zvicer bez političkog šefa ne bi bio najveći narko-diler u ovom delu sveta”, rekao je Vulin, a saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

On je dodao da su kavački i škaljarski klan “najuspešniji izvozni proizvod Đukanovićeve Crne Gore” iz koje je, kako je dodao “izvezeno više kokaina nego pršuta, više cigareta nego vina”.

Vulin je kazao da “razume” Đukanovićevu “mržnju prema uspešnoj Srbiji i Aleksandru Vučiću”, ali i da Đukanović mora da razume da su vremena u kojima je “on vladao Srbijom sa vračarskim montenegrinima zauvek prošla”.

Đukanović je ranije izjavio da smatra da temu atentata na Vučića na političkoj i medijskoj sceni Srbije i Crne Gore “spinuje jedan broj ljudi bolesnog uma” i da zato “izmišljotine” o njegovoj navodnoj ulozi u “stvarnoj ili izmišljenoj pripremi atentata” odbacuje sa “podsmehom i najdubljim prezirom”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x