Vučić od danas u dvodnevnoj poseti Republici Srpskoj

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: prva.rs video printscreen
Podelite vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi od danas u dvodnevnoj poseti Republici Srpskoj (RS) tokom koje će se sastati sa najvišim zvančnicima tog entiteta BiH, prisustvovati Savetu za saradnju Srbije i RS kao i obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u hrvatskoj oružanoj akciji Oluja 1995.

Kako je saopštila pres službe predsednika Srbije, posetu RS Vučić počinje danas popodne obilaskom novoizgrađenog vrtića u Srpcu.

Za sutra pre podne najavljen je sastanak Vučića sa predsednikom RS Miloradom Dodikom i srpskom članicom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović, a potom učešće na Savetu za saradnju Srbije i RS.

Posle polaganja venaca na spomen-obeležje na Petrovačkoj cesti, Vučić će u Prijedoru prisustvovati obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji Oluja 4. avgusta 1995.

Vučić je krajem juna saopštio da su patrijarh Porfirije i on prihvatili predlog predsednika RS Milorada Dodika da Dan sećanja na žrtve hrvatske vojno-policijske akcije Oluja bude obeležen u Prijedoru.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x