Vučić: Boravak u Davosu bio važan i uspešan za Srbiju

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

The the logo of the World Economic Forum displayed on a window at the Congress Center in Davos, Switzerland, Monday, Jan. 15, 2024. The annual meeting of the World Economic Forum is taking place in Davos from Jan. 15 until Jan. 19, 2024. (AP Photo/Markus Schreiber)
Podelite vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je boravak na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu završen, uz ocenu da je bio “važan i uspešan za Srbiju”.

“Upravo smo završili trosatnu večeru koju su u čast zvanica organizovali predsednik Svetskog ekonomskog foruma Berge Brende i predsednik Globalnih poslova u Goldman Saksu Džared Koen”, naveo je Vučić na Instagramu.

On je naveo i da je u Davosu “iskoristio priliku da razgovara sa mnogim svetskim i evropskim liderima, među kojima i sa ministrom spoljnih poslova Velike Britanije Dejvidom Kameronom, i sa zvaničnicima najznačajnijih političkih i ekonomskih institucija”.

“Govorio sam o važnim i velikim temama za Srbiju, našim planovima za razvoj i modernizaciju, ali i slušao iskustva i savete velikih globalnih igrača”, dodao je Vučić.

On je naveo da se u Srbiju vraća “sa mnogo dobrih vesti, planova i ideja” i ponovio da će neke od njih predstaviti sutra.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x