Vreme oblačno, ponegde kratkotrajna kiša

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U Srbiji će posle mestimične jutarnje magle, biti umereno do potpuno oblačno vreme, ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskom koji na području Vojvodine lokalno može biti praćen i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab vetar promenljivog pravca. Najniža temperatura biće od devet do 14, najviša od 17 do 20 stepeni.

U Beogradu će, posle kratkotrajne jutarnje magle na širem području grada, biti umereno do potpuno oblačno vreme, u pojedinim delovima grada sa slabom kratkotrajnom kišom. Najniža temperatura biće oko 12, najviša oko 19 stepeni.

U Srbiji će u četvrtak i petak biti promenljivo oblačno vreme sa lokalnom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska, a od subote pretežno sunčano. Za dane vikenda, u košavskom području će duvati umeren, a na jugu Banata kratkotrajno i jak jugoistočni vetar. Dnevna temperatura će do petka biti od 16 do 20 stepeni, a zatim u postepenom porastu.

Biometeorološka prognoza za sredu, 12. oktobar:

Meteorološke prilike će biti povoljne za hronične bolesnike, ali se dodatna pažnja ipak savetuje osobama sa srčanim tegobama, a u jutarnjim satima pojačane tegobe mogu osetiti i astmatičari. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x