Vladimir Đorđević POKS: Smatram da je u 2023. godini, svima nama bilo jasno šta je postignuto sa tim MODERNIZMOM u školama i na televizijama sa nacionalnom frekvencijom

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

„U vremenu zapadne (ne)kulture i društvenog besmisla, gde roditelji nisu otac i majka, i gde su istorija i tradicija jednog naroda nešto arhaično, sledeći korak je duhovno nestajanje. Verska nastava mora da se uvede kao obavezan predmet, bez mogućnosti promene na građansko vaspitanje, koje je uzgred unapređeno od fakultativnog u obavezano.

Deca uče da postoje roditelj 1 i roditelj 2, sa majkom i ocem izjednačavaju istopolne zajednice koje u potpunosti ruše sva naša verska načela.

Šta je sledeće? Njihove tabloidne vrednosti, nasilje, pedofilija, ldžbt, prostitucija, kocka.. Smatram da je u 2023. godini, svima nama bilo jasno šta je postignuto sa tim MODERNIZMOM u školama i na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Opet se otvaraju kladionice nadomak crkava, škola, vrtića. Verovatno možemo da očekujemo i udžbenike sa logom neke kladionice koja je sponzorisala strane izdavače, pošto Srpske izgleda da nemamo.

Očuvanje porodičnih i duhovnih vrednosti je neupitno, jer narod bez vere, narod nije.“, izjavio je potpredsednik Pokreta obnove Кraljevine Srbije, Vladimir Đorđević.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x