Vladimir Đorđević POKS „Beogradom žele da se bave oni koji u njega svraćaju turistički, par puta godišnje i oni koji lične interese ostvaruju preko saradnje sa SNS-om.“

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

„Imamo SNS rijaliti koji traje više od decenije, a sada im se pridružio i deo opozicije. Slučajno ili u talu, pre bih rekao da je u pitanju ovo drugo.

Odakle potpisi i novac za kampanju, onima koji nemaju ni glas iz svoje kuće, svog komšiluka.. Odakle i od koga na podnetim listama u Beogradu preko 3000 potpisa, a manjkaju im ljudi za odborničku listu, pa su jedni prijavili 11, a drugi 15 kandidata? Očigledno Beogradom žele da se bave oni koji u njega svraćaju turistički, par puta godišnje i oni koji lične interese ostvaruju preko saradnje sa SNS-om. Vlast posle pokradenih izbora nije uradila apsolutno ništa kako bi izborni uslovi bili isti za sve. Nije urađena revizija biračkog spiska, mediji nisu oslobođeni, vremena za kampanju više nema, pa kome ti i takvi, nepromenjeni uslovi sada odgovaraju i ko daje legalitet ovoj vlasti i zašto?

Izbori održani 17. decembra prošle godine, predstavljaju najveću javnu krađu ove vlasti. Organizovali su masovno dovoženje birača, koji prema zakonu nemaju pravo da glasaju na lokalnim izborima, selili su ih od opštine do opštine, tamo gde im manjkaju brojevi, a paradoks je da i dalje to rade preko Male Кrsne, Voždovca, itd. Pritisci na zaposlene u javnim preduzećima, sada se proširio i na zaposlene u privatnom sektoru. Po Beogradu su parole, “FOTELJAŠI ZAR VAM NI RIBNIКAR VIŠE NIŠTA NE ZNAČI?” (Pa zar se stvarno sve svelo na fotelje, rekao bih braćo i sestre, no više vas ne gledam tim očima!).

Sa ovakvim i pod ovakim uslovima za nas u Pokretu obnove Кraljevine Srbije (POКS) i koaliciji NADA nema izbora, jer svako ko učestvuje na njima daje legitimitet SNS-u i SPS-u za još četiri godine nasilja, pljačke i medijskog mraka za građane Beograda. Beograđani, zdravomisleći, neće izaći na ove izbore, pa samim tim vlast, strane ambasade i njihova opozicija, neće imati dovoljnu izlaznost (sigurno mnogo manju od 40%), kao ni legitimitet na instruisanim izborima zakazanim za 2. jun“, poručio je Vladimir Đorđević, narodni poslanik i potpredsednik Pokreta obnove Кraljevine Srbije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x