Vlada Srbije: Ponovo nagradna igra Uzmi račun i pobedi, u dva kruga

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: Srbija Vesti

Vlada Srbije usvojila je danas Zaključak o organizovanju nagradne igre „Uzmi račun i pobedi”, koja će ovog puta biti sprovedena u dva kruga.

Svrha priređivanja nagradne igre je jačanje poreske kulture i podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije i motivacije za poštovanje propisa i poboljšanje primene Zakona o fiskalizaciji, navodi se u saopštenju Vlade.

Nije navedeno kad će početi nagradna igra u kojoj gradjani sakupljaju fiskalne račune, a ministar finansija Siniša Mali je ranije najavljivao da bi trebalo da počne krajem godine i da se računi neće slati u kovertama već elektronski.

Na sednici Vlade je usvojen i Zaključak o utvrđivanju osnove za zaključivanje Sporazuma o saradnji između vlada Srbije i Angole u oblasti bezbednosti i javnog reda, posebno u sferama suzbijanja zločina, zaštite demokratske države, vladavine prava i javnog reda, kao i garantovanja poštovanja ljudskih prava i sloboda.

Sporazum će, kako je istaknuto, otvoriti prostor za kontinuiranu saradnju, obuku i razmenu iskustava pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i značajno uticati na jačanje sveukupnih bilateralnih odnosa.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x