Više od 50 izvođača pojačava elektronski zvuk EXIT-a

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Više od 50 izvođača pojačaće elektronski zvuk EXIT-a, a na scenu Petrovaradinske tvrđave dolaze ARTBAT, Adam Beyer, Stephan Bodzin i mnogi drugi, saopštili su danas organizatori.

Oni će se pridružiti velikoj listi imena koji će nastupati na mts Dance Areni, među kojima su Boris Brejcha, Honey Dijon, Maceo Plex, Reinier Zonneveld live, Monolink, Denis Sulta, Anfisa Letyago, Mathame, Sama’ Abdulhadi i ANNA.

“Na obližnju, kultnu No Sleep Novi Sad binu stižu DJ Tennis, Dax J, Adana Twins, Andhim, Hector Oaks, Stephan Jolk, SHDW & Obscure Shape, Indira Paganotto i mnogi drugi, koji sa sobom donose atmosferu klubova Watergate i Fabrik Madrid, hard tehno žurki Possession i duh uticajne izdavačke kuće Life and Death”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da većina novih internacionalnih imena mts Dance Arene i No Sleep Novi Sad bine premijerno stiže na EXIT, kao i da će pojedinima to biti i prvi nastup u Srbiji.”Jedan od najposebnijih susreta sa EXIT ljudima ove godine imaće apsolutne zvezde, ukrajinski DJ dvojac ARTBAT, jer će imati završni set na mts Dance Areni i celom festivalu. Exitovoj publici će umeće zajednički pokazati zaštitnici techna, DJ-evi i producenti Adam Beyer i Enrico Sanguliano, koji ove godine prvi put nastupa na Dance Areni”, ističe se u saopštenju.

Na EXIT prvi put stiže i virtuoz elektronske muzike Stephan Bodzin, donoseći svoj autentični live nastup, a prvi put stiže i Blond:ish koji donosi odličan haus zvuk.

“No Sleep Novi Sad ove godine donosi duh berlinskog Watergate-a i madridskog Fabrika. Watergate će sa posetiocima NSNS bine proslaviti 20 godina postojanja i na Tvrđavu preneti klupski doživljaj po kojem je poznat – neprevaziđeno LED osvetljenje, glavni plesni podijum nalik tunelu, terasa koja izlazi direktno na reku, i naravno, lajnap bez presedana”, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, Fabrik Madrid se tokom 19 godina postojanja pozicionirao među 100 najboljih klubova u svetu, zahvaljujući kako programu, tako i kvalitetnom ozvučenju i veličini.

“Njegov zvezdani zaštitni znak su CODE žurke, koje se održavaju jednom mesečno 17 godina unazad i koje su, kako kažu organizatori, ‘više od techna’. Upravo takvo iskustvo No Sleeperima daće Cesar Almena, Nuke, SHDW & Obscure Shape, Indira Paganotto, Airod”, navode organizatori EXIT-a.

EXIT festival će biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi od 7. do 10. jula, uz potvrđena velika muzička imena kao što su Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, Afrojack, James Arthur, Masked Wolf, Joel Corry, Jax Jones, Alok, ATB, Sepultura i drugi.

Od 20. maja u prodaji jednodnevne ulaznice, a tokom akcije “Kupi 4, zgrabi 5” koja je će trajati do isteka ograničenih količina, na četiri kupljene četvorodnevne ulaznice za EXIT 2022 peta se dobija na poklon.

U prodaji su četvorodnevne ulaznice po ceni od 6.990 dinara, dok je cena regularnih jednodnevnih ulaznica 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po poklon ceni od 3.990 dinara, a VIP po ceni od 12.000 dinara.

Jednodnevne ulaznice biće u prodaji od 20. maja, a mogu se kupiti putem sajta EXIT festivala, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x