Veljko iz Priboja odbranio 1,5 miliona dinara, pa donirao osvojenu sumu za lečenje malenog Nišlije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Screenshot RTS
Podelite vest

Fenomenalna epizoda kviza „Potera“ – Veljko Kotlaja iz Priboja odbranio je višu ponuđenu sumu od 1,5 miliona dinara, pa donirao svoj deo osvojenog novca za lečenje malenog Nišlije Todora Stojanovića koji je trenutno u Turskoj.

Sinoćna epizoda „Potere“ na RTS-u ostavila je gledaoce bez daha do samog kraja, jer je upravo završnica bila zanimljivija nego što je to na početku epizode izgledalo.

Takmičari su savladali Milicu i osvojili 1.740.000 dinara, a oboren je i rekord najviše pojedinačno odbranjene sume u ovom kvizu. Fenomenalno znanje takmičari su pokazali i u završnoj rundi, osvojivši čak 22 koraka koje MIlica nije mogla da stigne.

Student Veljko Kotlaja u kasu je doneo čak 1.500.000 dinara, a na samom kraju epizode najavio da će osvojeni novac donirati u humanitarne svrhe i to Todoru Stojanoviću iz Niša za dalje lečenje.

Pobednički tim pored Veljka činili su i zavidno znanje pokazali Branislav Todorić iz Beograda i Slobodan Bulatović iz Stare Pazove. Ipak kada se pojavio Veljko nastao je veliki i neočekivani obrt jer je od ponuđenih suma, student istorije izabrao najveću.

Veljko je do samog kraja kviza i pobede nad Milicom, bio ubeđen da će ih tragačica Milica stići i stalno je ponavljao: „Sad će to Mica, da stiigne!“ ali ipak nije.

Čestitamo na hrabrosti, znanju i velikom humanom gestu mladog Kotlaje.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x