Vaterpolisti Srbije u Kragujevcu počeli pripreme za EP

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Pixabay/remidhd
Podelite vest

Vaterpolo reprezentacija Srbije je u Kragujevcu počela pripreme za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Hrvatskoj od 4. do 16. januara.

“U hodu ćemo se okupljati na pripremama zbog obaveza igrača u Evrokupu danas i poslednjeg kola italijanske lige u utorak. Imamo mesec dana priprema da obnovimo i unapredimo stvari na kojima smo radili prošle godine”, rekao je selektor Uroš Stevanović, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

“Treniraćemo u Kragujevcu i Beogradu i imati tri provere, na turniru u Mađarskoj i treninzima sa Hrvatskom i Nemačkom”, dodao je on.

Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u Zagrebu u Grupi C sa Nemačkom, Maltom i Izraelom.

“Posle lakše grupe očekuje nas osmina finala protiv nekog od jačih protivnika i to je prvi cilj koji je pred nama”, istakao je Stevanović.

Na širem spisku Stevanovića za pripreme su Branislav Mitrović, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Nemanja Ubović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Bogdan Gavrilović, Sava Ranđelović, Petar Jakšić, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Luka Pljevančić.

Selektor Stevanović je pozvao i Strahinju Rašovića, Marka Radulovića, Vasilija Martinovića, Dušana Mandića, Viktora Rašovića, Filipa Jankovića, Nikolu Lukića, Đorđa Vučinića, Marka Radovića, Vuka Milojevića, Marka Dimitrijevića i Luku Gladovića.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x