uručeni ključevi stanova pripadnicima snaga bezbednosti u Kraljevu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Ministarstvo pravde
Podelite vest

Direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Dejan Carević prisustvovao je svečanom uručenju ključeva novoizgrađenih stanova pripadnicima službi bezbednosti u Kraljevu, u naselju Ribnica.

Ključeve novoizgrađenih stanova uručio je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

U Kraljevu je izgrađeno 947 stanova za pripadnike snaga bezbednosti od ukupno 5.267 izgrađenih stanova za zaposlene u službama bezbednosti koji će na ovaj način moći da reše svoje stambeno pitanje. Planirano je da se u okviru prve faze ovog državnog projekta izgradi 6.943 stana u sedam gradova u Srbiji – Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kraljevu, Sremskoj Mitrovici, Nišu i i Vranju.

Među onima koji su danas primili ključeve stanova, bio je i jedan od zaposlenih u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, kao i jedan od penzionisanih pripadnika Službe za obezbeđenje.

Ovim projektom stanogradnje Vlade Republike Srbije, obuhvaćeni su pripadnici Ministarstva odbrane, Vojske Srbije, Ministarstva unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativne agencije i Ministarstva pravde – Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, kao i raniji pripadnici snaga bezbednosti, koji su pravo na penziju ostvarili u jednom od ovih državnih organa, borci, porodice palih boraca, ratnih vojnih invalida i mirnodopskih vojnih invalida.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x