Ujutru magla, tokom dana sunčano i toplo za početak januara

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U ponedeljak, drugog dana Nove godine, ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo za početak januara.

Vetar će biti slab južni i jugoistočni, a pritisak iznad normale.

Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 8°C, a maksimalna od 12°C do 19°C. U oblastima gde se magla ili sumaglica duže zadrže biće malo hladnije. Na planinama vrlo toplo. Uveče suvo i relativno toplo.

U utorak par stepeni niža temperatura nego u ponedeljak, ali i dalje znatno toplije od proseka.

Očekuju se sunčani periodi uz umerenu oblačnost tokom dana.

Maksimalne temperature od 11°C do 16°C.

U sredu i četvrtak, 4. i 5. januara malo hladnije uz prolazno naoblačenje sa manjom šansom za kratkotrajnu kišu u sredu.

Beograd: U ponedeljak sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. U toku jutra je moguća magla, posebno u nižim delovima grada prema Aerodromu i Pančevu. U utorak par stepeni niža temperatura nego u ponedeljak, ali i dalje znatno toplije od proseka. U sredu i četvrtak, 4. i 5. januara, malo hladnije uz prolazno naoblačenje sa manjom šansom za kratkotrajnu kišu u sredu.

Novi Sad: U ponedeljak sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. U utorak par stepeni niža temperatura nego u ponedeljak, ali i dalje toplije od proseka. U sredu naoblačenje sa šansom za kratkotrajnu kišu.

Niš: U ponedeljak sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. U toku jutra je moguća magla. U utorak par stepeni niža temperatura nego u ponedeljak uz sunčane intervale. U sredu i četvrtak, 4. i 5. januara, malo hladnije uz prolazno naoblačenje.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x