U udesu kod Aleksinca stradao mladić, dvoje povređeno

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: V.M.
Podelite vest

U sudaru putničkog automobila i kamiona koji se sinoć oko 23 časa dogodiona na auto-putu Niš-Beograd kod Aleksinca poginuo je dvadesetčetvorogodišnji mladić, dve osobe su teško povređene, a jedna lakše.

U Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu kazali su da je u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju, u teškom stanju, zbrinut E.A. (32), dok je E.A. (47) hospitalizovan na odeljenju Klinike za grudnu hirurgiju.

“E.A. (32) ima teške povrede glave, povrede grudnog koša i pluća, otvoreni prelom leve nadlaktice i povrede kostiju lica. E.A. (47) ima prelom rebara i grudne kosti, ali se nalazi u stabilnom stanju”, naveli su u UKC Niš.

U toj zdravstvenoj ustanovi su kazali da je N.A. (54) nakon dijagnostike otpušten na kućno lečenje, jer nema povrede koje zahtevaju bolničko lečenje.

Prema nezvaničnim informacijama, nastradali mladić bio je putnik u vozilu, dok je povrede opasne po život zadobio vozač automobila.

Takođe prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su državljani Srbije iz okoline Bujanovica koji su na privremenom radu u Nemačkoj, a u Srbiju si došli povodom predstojećih praznika.

Policija traga za vozačem kamiona koji se nakon sudara nije zadržao na mestu nesreće.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x