U sredu oblačno i suvo, temperatura do 20 stepeni

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U Srbiji će danas biti natprosečno toplo, oblačno i suvo vreme, u košavskom području i planinskim predelima i vetrovito. Duvaće slab i umeren, u košavskom području i planinskim predelima i jak vetar, a na jugu Banata i sa udarima olujne jačine, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura biće od četiri na jugu i istoku Srbije do 12 stepeni u južnom Banatu, a najviša dnevna od 15 do 20 stepeni.

Biometeorološka prognoza: Na većinu hroničnih bolesnika biometeorološke prilike mogu imati relativno povolјan uticaj. Osobama sa srčanim obolјenjima se savetuje izvesna opreznost. Preporučuje se umerena fizička aktivnost. Od meteoropatskih reakcija mogući su problemi sa snom i glavobolјa.

Narednih dana će se zadržati toplo vreme za ovaj period godine, u većini mesta od 15 do 20 stepeni, a u košavskom području i planinskim predelima i vetrovito uz umeren i jak, povremeno i olujni južni i jugoistočni vetar.

Do subote umereno do potpuno oblačno, u četvrtak i petak u većini krajeva, a u subotu u brdsko-planinskim predelima mestimično slaba, kratkotrajna kiša.

U nedelju i ponedeljak suvo sa dužim sunčanim periodima, a od utorka pretežno oblačno i malo svežije vreme mestimično sa kišom.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x