U Srbiji danas oblačno sa sunčanim intervalilma, do 22 stepena

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Dragan Gojić
Podelite vest

U Srbiji će danas vreme biti malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i malo hladnije nego u sredu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutro se očekuju mestimično magla ili niska oblačnost, ponegde u nižim predelima i tokom pre podneva.

Vetar će uglavnom biiti slab, ujutro severozapadni koji će tokom prepodneva skrenuti na jugoistočni i istočni. Najniža temperatura od pet do 12 stepeni, a najviša od 15 na severu Vojvodine do 22 na jugoistoku Srbije.

U Beogradu pre podne magla ili niska oblačnost, a potom malo do umereno oblačno sa sunčanim intervalima.Vetar će biti slab, ujutro severozapadni koji će pre podne skrenuti na jugoistočni i istočni. Najniža temperatura od šest do devet, a najviša oko 18 stepeni.

U Srbiji se za vikend očekuje umereno do potpuno oblačno vreme. U košavskom području u petak i subotu duvaće umeren i jak, a na jugu Banata i olujni jugoistočni vetar, a u nedelju umeren i jak severni i severoistočni vetar.

Dnevna temperatura do subote biti od 17 do 23, a zatim u padu na 14 do 19 stepeni.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 3. novembar:

Očekivana meteorološka situacija uticaće nepovolјno na većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje srčanim, cerebrovaskularnim i nervno labilnim bolesnicima. Reumatski bolovi i promenjlјivo raspoloženje su očekivane meteoropatske reakcije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x