U Srbiji 13. januar veoma hladan sa umerenim i jakim mrazom

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto:O.S.R.
Podelite vest

Jutro u Srbiji veoma hladno sa umerenim i jakim mrazem. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i hladno. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 5 °C, najviša od 4 do 2 °C. Uveče i tokom noći u severnim i centralnim predelima Srbije oblačno i suvo.

BEOGRAD
Ujutro veoma hladno sa umerenim do jakim mrazem. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i hladno. Vetar slab, zapadni. Najniža temperatura od 10 do 8 °C, a najviša od 3 do 1 °C (ledeni dan). Krajem dana i tokom noći oblačno i suvo.


NOVI SAD

Ujutro veoma hladno sa umerenim mrazem. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i hladno. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 9 °C, a najviša oko 1 °C (ledeni dan). Krajem dana i tokom noći oblačno i suvo.


NIŠ
Hladno. Ujutro umeren mraz. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim
intervalima. Vetar slab do umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 6 °C, a najviša oko 3 °C (ledeni dan).

KRAGUJEVAC

Ujutro veoma hladno sa jakim mrazem. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i hladno. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 13 °C, a najviša oko 3 °C (ledeni dan). Tokom noći oblačno i suvo.


KRALJEVO

Ujutro veoma hladno sa jakim mrazem. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i hladno. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 10 °C, a najviša oko 2 °C (ledeni dan). Tokom noći oblačno i suvo.


PRIŠTINA

Ujutro veoma hladno sa umerenim mrazem. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i hladno. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 9 °C, najviša oko 3 °C (ledeni dan).Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x