U nedelju evakuacija dela niškog naselja zbog uklanjanja neeksplodirane bombe

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Niške Vesti
Podelite vest

Kako pišu Niške Vesti, Gradski Štab za vanredne situacije u Nišu doneo je naredbu o evakuaciji dela Naselja Stevan Sinđelić u nedelju zbog uklanjanja NATO projektila teškog tonu koji je pronađen na gradilištu novog dela Naučno-tehnološkog parka.

Apelujemo na građane da se evakuisano stanovništvo na mestu prihvata pridržava uputstva nadležnog organa i osoba zaduženih za održavanje reda, svih naredbi nadležnog organa u toku uništenja bombe, kao i da se ne vraćaju u svoje domove do završetka akcije uništenja bombe, odnosno do trenutka dok od nadležnih ne dobiju dozvolu da mogu da se vrate, piše u saopštenju policije koje je dostavljeno medijima.

Takođe, zabranjuje se stanarima Bulevara Nikole Tesle i ulica Aleksandra Medvedeva i Beogradske da se kreću i parkiraju u ovim ulicama.

Potrebno je da iz ovih ulica pomere svoja vozila do 22 sata u subotu, 20. aprila, a u suprotnom vozila će biti premeštena na parking AMD „Petar Rinčić“ Niš (bivša auto pijaca – auto poligon kod Niške tvrđave) i parking supermarketa „Mega Maksi“ u Ulici 12. februar br. 80, Gradska Opština Crveni Krst u Nišu koji će biti besplatni.

Građani se za sve dodatne informacije mogu obratiti na broj telefona 193.

Prema nezvaničnim informacijama, na gradilištu je pronađena krstareća raketa Tomahavk.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x