U lokalnom kafiću pretučen poverenik OO SNS Svrljig

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Igor Davidović Svrljig vesti
Podelite vest

U petak , 27. januara uveče u  lokalnom kafiću u Svrljigu napadnut je i povređen jedan od poverenika Srpske napredne stranke u Svrljigu, Igor Davidović, prenose Svrljig vesti.

Prema nezvaničnim informacijama, njega su napala dvojica muškaraca i naneli mu lakše telesne povrede, pred prepunim kafićem.
Po rečima Igora Davidovića, on je pokušao da izađe iz kafića bez incidenta, ali nije uspeo jer su ga pesnicama oborili na zemlju i dok je ležao naneli mu još nekoliko udaraca.
” Jeste, napali su me Bojan i Nikola Petrović, otac i sin, bez razloga i povoda. Nekako sam izašao iz lokala, a oni su pokušali da me ponovo izazovu kako bi im se suprotstavio, ali nisu uspeli u tome. Ne znam koji je motiv napada na mene, sem što su bili pod dejstvom alkohola. Bitno je da sam obavestio sve nadležne institucije i slučaj prijavio policiji. Iskreno, osuđujem ovakvo nasilnicko ponašanje i postupanje pojedinaca, nebitno o kome je reč”, istakao je Davidović.
O ovom događaju bruji ceo Svrljig, prepričavaju se razne priče, ali istinu će i jedna i druga strana najverovatnije potražiti na sudu, jer je o slučaju obavešteno i Tužilaštvo.
“Od nadležnih institucija tražim da svoj posao obavljaju profesionalno, u skladu sa zakonom”, poručio je Davidović.
Za sada nema zvaničnog saopštenja OO SNS Svrljig o ovom događaju, a po nezvaničnim infomracijama reč je o unutarstranačkom obračunu. Pretučenom Davidoviću Petrović  je direktor, koga je mesecima uznemiravao. Inače i Petrovič je aktivan član SNS-a u Svrljigu.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x