U dežurnim poštama počelo prijavljivanje za vaučere za odmor u Srbiji

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Vrnjačka banja; Vidi Srbiju
Podelite vest

Pošta Srbije objavila je danas da je u dežurnim poštama počelo prijavljivanje za vaučere za ovogodišnji odmor u Srbiji.V.d. direktora Pošte Srbije Zoran Djordjević simbolično je označio početak novog ciklusa prijavljivanja i podnošenja dokumentacije gradjana za 100.000 vaučera u vrednosti 5.000 dinara za odmor u Srbiji u 2022. godini, utvrdivši da je sve spremno za prijem prvih zahteva za vaučere, navedeno je u saopštenju.

Djordjević je u ponoć, 1. januara, obišao i zaposlene u dežurnoj Glavnoj pošti u Beogradu, u Takovskoj 2 i čestitao im novogodišnje praznike.

Prvi vaučer je izdat tačno u ponoć, što, kako je ocenjeno, nagoveštava da će i ovog puta biti velika zainteresovanost gradjana.

Кako je istaknuto, prijavljivanje za vaučere nastavlja se u dežurnim poštama tokom praznika, od 1. do 3. januara (spisak dežurnih pošta dostupan na sajtu Pošte Srbije), a od 4. januara na šalterima svih pošta u Srbiji.

Pored evidentiranja prijava, istaknuto je da Pošta Srbije obezbedjuje i dostavu vaučera na kućne adrese korisnika u vidu vrednosnih pisama i na broju 0700 100 300 Кontakt centra Pošte gde korisnici mogu dobiti informacije o statusu njihovih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

Podseća se da u projektu podsticanja razvoja domaćeg turizma Vlade Srbije Pošta učestvuje od 2015. godine.

Navedeno je da se o kriterijumima, potrebnoj dokumentaciji i drugim informacijama korisnici mogu informisati na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije www.mtt.gov.rs, na sajtu Pošte Srbije www.posta.rs ili pozivanjem Кontakt centra Pošte Srbije 0700 100 300.

Dodaje se da su u obilasku dežurnih pošta u novogodišnjoj noći bili i izvršni direktor Nebojša Marković i direktorka Funkcije Informacionih tehnologija, elektronskih komunikacija i razvoja Milica Spasić, koji su posetili Telekomunikacioni centar u Кatićevoj ulici u Beogradu i uverili se da sve funkcioniše u najboljem redu.

Pošte na graničnim i administrativnim prelazima posetili su izvršni direktor Saša Trandafilović, na prelazu Batrovci, direktor Funkcije poštanske mreže Dejan Šijak, na graničnom prelazu Horgoš, direktor Regionalne radne jedinice “Vranje, Leskovac, Prokuplje, Pirot” Goran Stanojković na graničnom prelazu Preševo, direktor radne jedinice Ivan Milojević na graničnom prelazu Jarinje, a Branislava Nedić, direktorka Područne jedinice “Sremska Mitrovica” poštu na graničnom prelazu Sremska Rača. Direktorka Funkcije usluga Bojana Nikolić bila je u pošti na aerodromu “Nikola Tesla”, dok će Poštu na Кopaoniku, koja dežura 2. januara, posetiti direktor Regionalne radne jedinice “Кraljevo, Čačak” Nenad Nerić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x