Turističke promocije gradova na najposećenijoj planini

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Susreti u turizmu na najposećenijoj planini Srbije nisu retkost, a Zlatibor će tokom narednih dana ugostiti turističke organizacije gradova Kraljeva, Višegrada, Budve i Herceg Novog, koje ovde predstavljaju letnje ponude svojih destinacija.

Turistička organizacija Kraljeva će u petak 20. maja u periodu od 18 do 21 čas predstaviti potencijale kojim raspolaže na Kraljevom trgu, na platou ispred info-centra Turističke organizacije Zlatibor. Najaviće letnje sadržaje i sve zainteresovane upoznati sa turističkom ponudom “kraljevskog grada” Srbije, dok najmlađe posetioce Zlatibora očekuje besplatno oslikavanje lica.

Kraljev trg je u nedelju 22. maja mesto predstavljanja ponude najpoznatijih crnogorskih letovališta Budve i Herceg Novog. Tom prilikom od 12 do 14 časova, u okviru promotivnih aktivnosti, ovde će nastupiti i popularne pevačice Leontina i Ivana Peters. Pored upoznavanja sa brojnim sadržajima i atrakcijama, kao i ponudom smeštaja koja ih očekuje ako ovog leta odmor rezervišu na tim destinacijama, posetioce promocije očekuju i mnogobrojni pokloni.

Turistička organizacija opštine Višegrad u četvrtak 26. maja sa početkom u 10 časova u prostorijama Kulturnog centra Zlatibor organizuje prezentaciju „Od kulture do avanture“ sa posebnim akcentom na turističku ponudu na reci Drini. Od 12 časova program promocije Višegrada na Zlatiboru i turistički potencijali tog grada biće predstavljeni na platou ispred info-centra Turističke organizacije Zlatibor na Kraljevom trgu.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x