Eraković bio “najbolji akter derbija”

Terzić posle derbija: Nosimo titulu suverenih fudbalskih vladara na ovim prostorima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Printscreen Youtube Crvena zvezda
Podelite vest

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je danas da nakon što su se slegli utisci posle 167. “večitog” derbija protiv Partizana (0:0) da je Zvezda puno dobila i puno toga dokazala posle ovog derbija.

“Slegli su mi se utisci posle 167. večitog derbija. Zvezda je puno dobila i puno toga dokazala i na ovom derbiju”, rekao je Terzić, a preneo klub.

Dokazali smo da posle tri godine bez poraza u derbiju, apsolutno zasluženo nosimo titulu suverenih fudbalskih vladara na ovim prostorima. Dokazali smo da je Marakana neosvojiva tvrdjava i potpuno zasluženo već četiri godine čuva titulu šampiona”, izjavio je Terzić.

Terzić je rekao i da je Zvezda dokazala da je “organizaciono ubedljivo najveći i najmoćniji klub”, na ovim prostorima.

“Sve je proteklo bez i najmanjeg problema. Bio je to pravi spektakl. U prilog tome govori i činjenica da su navijači u mesec dana dva puta napunili Marakanu”, dodao je on.

Direktor Zvezde je izjavio i da se pokazalo da “imamo najboljeg trenera na ovim prostorima, kojeg kolega sa klupe Partizana nije uspeo da pobedi ni u šestom medjusobnom duelu”.

“Dokazali smo i da je naš tim za nekoliko klasa bolji od bilo kog u ovom trenutku. Medjutim, ono što smo dobili, a to je uz sačuvano prvo mesto i najvažnije u ovom trenutku, je definitivna potvrda da je Strahinja Eraković štoper evropskog renomea i reprezentativnog kvaliteta. Verovali smo u Strahinju sve ove godine i podržavali ga”, dodao je on.

Terzić je rekao i da je Eraković bio “najbolji akter derbija”, i da “zaslužuje mesto u reprezentaciji, jer Srbija u ovom trenutku nema boljeg štopera od njega”.

“Očekuje nas još šest teških utakmica do kraja prvenstva, medjutim, siguran sam da Dejan Stanković i ovi momci mogu uspešno da privedu prvenstvo kraju i da sačuvaju prvu poziciju na kojoj smo apsolutno zasluženo”, rekao je Terzić.

Terzić je pozvao sve zvezdaše da “daju podršku klubu do kraja prvenstva, jer su igrači to zaslužili”.

“Verujem da ćemo osvojiti i petu titulu u nizu, i nastaviti da dokazujemo kvalitet iz sezone u sezonu, iz meča u meč i iz derbija u derbi”, rekao je Terzić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x