Terzić: Obaramo rekorde i želimo da budemo još bolji

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Printscreen Youtube Crvena zvezda
Podelite vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je taj fudbalski klub godinama gradio kult domaćeg terena i da mu je drago što ekipa godinama dominira u Super ligi, nakon što je danas oborila svetski rekord od 122 uzastopne utakmice bez poraza na svom terenu u prvenstvu.

“Znamo koliko je svaki stadion važan svom klubu i njegovim navijačima i koliku prednost donosi domaći teren. Ponosni smo što je Crvena zvezda kroz istoriju izgradila kult ‘Marakane’ i što klubovi sa strahopoštovanjem dolaze na naš stadion. Svesni smo koliko je zvezdašima važna ‘Marakana’ i to da ona bude neosvojiva tvrđava. Već šest i po godina to i jeste, kada je reč o Super ligi, što opet dovoljno govori o našoj dominaciji u domaćim okvirima”, rekao je Terzić za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde pobedili su na stadionu “Rajko Mitić” Mladost iz Lučana sa 3:1, u utakmici 18. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli su odigrali 122. uzastopnu utakmicu bez poraza na svom terenu u prvenstvenim duelima, što je novi svetski rekord. Zvezda je seriju počela 30. aprila 2017. godine i oborila je rekord Real Madrida od 121 utakmice, navodi se na klupskom sajtu.

“Drago mi je što smo prestigli Real Madrid i postavili svetski rekord. Ključ uspeha je u kontinuitetu dobrog rada, istrajnosti i spremnosti da se donose teške odluke. Mnogi godinama pokušavaju da nas obore i zaustave, a mi obaramo rekorde. Kada je reč o granicama, samo nam je važno da sutra budemo bolji nego danas”, naveo je Terzić.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x