Terzić: Najveći uspeh još od 1991. godine

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Printscreen Youtube Crvena zvezda
Podelite vest

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je igračima i stučnom štabu plasman u osminu finala Lige Evrope, istakavši da to je možda najveći uspeh kluba još od 1991. godine.

“Čestitam igračima, stručnom štabu, treneru Dejanu Stankoviću, svim zaposlenima u klubu kao i našim navijačima. Svi su dali sve od sebe da Crvena zvezda ostvari još jedan istorijski uspeh i da ovo bude noć koja će se dugo pamtiti”, rekao je Terzić za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde su odigrali sinoć nerešeno 1:1 protiv Brage na stadionu “Munisipal” i tako se direktno plasirali u osminu finala Lige Evropa kao prvoplasirana ekipa iz Grupe F sa 11 osvojenih bodova.

“Zvezda je još jednom pokazala da je velika, a ovo je nastavak sjajnog niza iz prethodnih sezona kada smo pokazali da smo i više nego konkurentni na evropskom nivou. Najteže u životu je ponavljati uspehe, a mi to uspevamo iz godine u godinu”, rekao je Terzić.

“Napravili smo možda i najveći uspeh još od 1991. godine kada smo postali evropski i svetski prvaci”, istakao je on.

On je naveo da Zvezda već petu godinu zaredom igra grupnu fazu UEFA takmičenja, da “pobedjuje bogatije od sebe i raste kao klub”.

“Bili smo 210. na UEFA listi kad smo krenuli 2014, a danas smo 35. Napravili smo neverovatne rezultate u kontinuitetu i nastavićemo ovim trendom i dalje.Verujem da su navijači ponosni na ovaj uspeh i siguran sam da će dugo pamtiti ovo veče. Okrećemo se sada domaćem prvenstvu. Moramo biti šampioni, peti put zaredom”, zaključio je Terzić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x