Tepić: Vučić je na vrhu piramide, ali neće svi moći večno da se kriju iza njega

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/EV)
Podelite vest

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je da Vučić ima najveću političku odgovornost za sistem koji je “ustrojio” u državi, ali da “mali lokalni diktatori” neće moći večno da se kriju iza njega.

“Svaki taj lokalni mali Vučić, svaki taj lokalni mali kabadahija, svaki taj lokalni mali diktator, mora da zna da će i njegovo ime i prezime jednom da se čuje i da neće moći večno da se krije iza Vučića. Ja sam uvek insistirala i uvek ću insistirati na ličnoj odgovornosti koje god da je krivično delo u pitanju”, rekla je Tepić u emisiji “Utisak nedelje” na TV Nova S.

Ona je istakla poverenika Srpske napredne stranke (SNS) u Pećincima Milorada Pantića Lukija, koji je navodno direktorki predškolske ustanove u tom mestu dostavio spisak dece koja bi trebalo da budu upisana, kao i poslanika SNS Darka Laketića, zbog koga je navodno jedno dete izbačeno iz vrtića zbog aktivnosti roditelja na društvenim mrežama.

“Da, Vučić je na vrhu piramide, on je ustrojio taj sistem, on ima najveću političku odgovornost, on je postavio (Milorada) Grčića na čelo EPS, pet godina su ga držali i on i Zorana (Mihajlović) koja sad kaže – ‘samo ja nisam kriva'”, istakla je Tepić.

Ona je istakla da ne zna zbog čega je Grčić nedodirljiv i podsetila na slučaj “prislušnog centra” u EPS-u.

“Sad odjednom nije Grčić kriv ni za šta, a mi sad treba da štedimo struju i od zemlje izvoznika struje, treba sada da uvozimo i struju i ugalj”, kazala je Tepić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x