Sunčano uz manji porast temperature

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U nedelju, 30. aprila,  sunčani periodi uz dalji manji porast temperature. Biće malo nestabilnije uz dnevni razvoj oblaka i moguću ređu pojavu kratkotrajne kiše ili sa ponekim lokalnim pljuskom.

Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale.

Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 20°C do 22°C.

Prva dva dana maja, u ponedeljak i utorak, još malo toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Dnevna temperatura malo iznad 20°C sa manjom šansom za kratkotrajne lokalne pljuskove popodne, pre svega na jugu i istoku Srbije. U većini predela ipak suvo.

Beograd: U nedelju toplije uz dnevni razvoj oblaka i manju šansu da iznenadi kratkotrajna kiša. U ponedeljak i utorak još malo toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i temperaturu malo iznad 20°C.

Novi Sad: U nedelju toplije uz dnevni razvoj oblaka i manju šansu da iznenadi kratkotrajna kiša. U ponedeljak i utorak još malo toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i temperaturu malo iznad 20°C.

Niš: U nedelju sunčani periodi uz dalji porast temperature uz dnevni razvoj oblaka. U ponedeljak i utorak toplo i umereno oblačno vreme sa sunčanim intervalima.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x