Sukobili se Aja Jung i Nemanja Šarović u centru Beograda

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Nemanja Šarović Foto: Fejsbuk stranica Nemanja Šarović

Gradska odbornica Srpske napredne stranke (SNS) i direktorka organizacije Beogradski festival igre Aja Jung i kandidat za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović sukobili su se u centru Beograda, na performansu lidera pokreta „Ljubav, vera, nada“ u Knez Mihailovoj ulici.

Na snimku koji je preneo taj pokret vide se dve grupe ljudi, okupljene oko Aje Jung i Šarovića, koje se najpre svađaju, a zatim je osoba iz grupe gradske odbornice SNS udarila lidera pokreta „Ljubav, vera, nada“.

Šarović je u četvrtak uveče u centru Beograda održao performans „Dela govore“ na kojoj je izneo tvrdnje da je Beogradski festival igre funkcionerke SNS za četiri godine prihodovao 131 milion dinara, od kojih je 117 miliona dobila „od različitih nivoa vlasti, od lokalne do republičke“.

„Teži incident i teže povrede izbegnute su samo zahvaljujući prisebnosti Nemanje Šarovića koji nije želeo da se spušta na nivo napadača i fizički se obračunava sa huliganima“, naveo je taj pokret.

Šarović je u saopštenju osudio „fizičko i verbalno nasilje zaštitnog lica“ Aje Jung i pozvao je tužilaštvo i policiju da bez odlaganja reaguju kako se slične situacije ne bi ponavljale i kako posledice sledeći put ne bi bile daleko teže.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x