Stefanović: Na novi talas laži Hrkalović odgovoriću argumentima u roku od 48 sati

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Ministar odbrane dr Nebojša Stefanović, Foto: Ministarstvo odbrane
Podelite vest

Ministar odbrane Nebojša Stefanović saopštio je danas da je bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović iznela “novi talas laži” protiv njega i najavio odgovor u narednih 48 sati.

Hrkalović, kojoj se sudi za trgovinu uticajem, u intervjuu za Objektiv prethodno je optužila Stefanovića, bivšeg ministra unutrašnjih poslova, da je štitio grupu Veljka Belivuka i prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Stefanović je u saopštenju naveo da je nebrojeno puta lako i argumentovano razobličavao laži i izmišljotine, koje su, kako je rekao, protiv njega u javnosti lansirali kriminalni i politički klanovi, prenelo je Ministarstvo odbrane.

Naveo je da će s tim nastaviti još jače, jer, kako je rekao, napadi i laži dolaze od okrivljenih za teška krivična dela, koja su priznali tokom sudskog postupka i za koja ih čeka ozbiljna sudska odluka.

“Zbog zaštite svega što su prave vrednosti moje zemlje i moje porodice, odlučio sam da odgovorim na novi talas laži koji plasira okrivljena Hrkalović, kao i deo medijske mašinerije koja je u vlasništvu najbližih saradnika Veljka Belivuka”, rekao je on.

Precizirao je da će u narednih 48 sati odgovoriti na sve laži koristeći, kako je naveo, samo istinu i argumente.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x