Stefanović: Čvrsta i jaka vojska garant da se u Srbiji više nikada neće ratovati

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Ilustracija Foto: Vojska Srbije
Podelite vest

Čvrsta, jaka, dobro opremljena i obrazovana vojska je najbolji garant da se u Srbiji više nikada neće ratovati, izjavio je danas ministar odbrane Nebojša Stefanović.

„Bez te jake vojske uvek ste moguća meta i uvek će neko da pomisli da može da ugrozi mir i stabilnost naše zemlje“, rekao je Stefanović na svečanosti povodom završetka školovanja polaznika 68. klase Komandno-štabnog usavršavanja, prenelo je ministarstvo.

Stefanović je uručio paradne bodeže trojici prvorangiranih oficira, majorima Daliboru Sedlaru, Dejanu Taškovu i Nebojši Vukoviću, i istakao da bez dobro obučenog oficirskog katra vojska ne znači mnogo.

Ministar je istakao da od njih očekuje da po povratku u svoje jedinice i preuzimanju novih dužnosti svojim znanjima doprinesu daljem razvoju sistema odbrane.

Komandno-štabno usavršavanje Škole nacionalne odbrane „Vojvoda Radomir Putnik“ u toj klasi završilo je ukupno 56 oficira, od čega i šest iz oružanih snaga stranih zemalja, a njima je paradne bodeže uručio rektor Univerziteta odbrane general-potpukovnik Goran Radovanović.

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x