Fudbaleri Partizana dočekuju sutra Novi Pazar, u okviru 19. kola Super lige Srbije, a meč će početi minutom ćutanja.

Stanojević: Vukotić je najveći igrač Partizana, stadion treba da nosi njegovo ime

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: Facebook Fudbalski klub Partizan
Podelite vest

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević podržao je danas predlog da stadion u Humskoj bude nazvan po Momčilu Moci Vukotiću, koji je po njegovom mišljenju najveći igrač u istoriji tog fudbalskog kluba.

“Otišao je, po meni, najveći igrač Partizana ikada. Svi znamo ko je bio Moca, šta je bio, i svima nam je teško… On je bio deo crno-bele porodice, svi smo bili vezani za njega kao za najveću instituciju kluba”, rekao je Stanojević na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Novog Pazara.

Legendarni fudbaler Partizana Momčilo Moca Vukotić preminuo je juče u 72. godini, posle duge i teške bolesti. Bivši kapiten Partizana, a sada trener Čukaričkog, Saša Ilić predložio je da stadion u Humskoj ponese ime po Momčilu Vukotiću.

“Kao deca smo učeni da je Moca najveći ikada. Jedini igrač koji sa tolikom težinom nije želeo da ostaje u inostranstvu, nego je sve vezivao za Partizan. Bio je pojam i sinonim Partizana. Slažem se sa Saletom Ilićem, dajem svoj glas toj ideji”, rekao je Stanojević.

Fudbaleri Partizana dočekuju sutra Novi Pazar, u okviru 19. kola Super lige Srbije, a meč će početi minutom ćutanja.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x